SEGRE

Cupra obre el camí de l'electrificació amb el Born

El model 0 emissions irromp al mercat amb la versió Launch Edition.

Cupra obre el camí de l'electrificació amb el Born

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cupra Born, el primer vehicle 100% elèctric, irromp aquest mes al mercat, amb una versió de 204 CV i bateria de 58 kW, amb els quals pot recórrer fins a 424 quilòmetres sense haver de recarregar.

Sorprèn pel seu disseny, la tecnologia líder en seguretat i connectivitat i un marcat caràcter esportiu, tant en la resposta instantània del seu motor elèctric com en el comportament dinàmic.

Així mateix, és el primer model de la marca que respon a un concepte de producció neutral del C02, mitjançant el qual l’energia procedent de renovables s’utilitza a la cadena de subministrament. D’altra banda, la tapisseria i els guarniments fan servir materials sostenibles.

Recorre a la tecnologia de propulsió elèctrica més avançada, que combina un motor elèctric de 204 CV i un paquet de bateria de ions amb capacitat de 58 kW, que li garanteixen una autonomia de fins a 424 quilòmetres. En només 8 minuts, utilitzant un punt de càrrega de 120 kW, és possible sumar 100 quilòmetres extra, facilitant així en gran manera els viatges. D’altra banda, amb la bateria al 5%, en 35 minuts es pot reposar fins al 80% en un punt de càrrega de 120 kW. La marca ofereix diverses solucions de càrrega, que inclouen carregadors tipus Wallbox específics de Cupra, Charger Connect (amb connexió wifi) o Charger Pro (amb 4G i wifi).

Per respondre a la demanda d’una nova generació de conductors i assegurar una venda més sostenible, el Born s’oferirà també sota contracte de subscripció, amb una tarifa mensual que inclourà l’ús del vehicle i altres serveis relacionats.

El Born pot desenvolupar-se en el dia a dia amb sistemes d’infoentreteniment, serveis online o aplicacions descarregables, les noves funcions de seguretat o l’accés remot a la informació i els sistemes del cotxe.

Head Up Display.Proveït de realitat augmentada, projecta informació rellevant al parabrisa com si estigués en capes sobre el món real, amb indicacions relatives als assistents, la navegació

o la velocitat.

Assistents de conducció. Afegeix l’assistent de velocitat de creuer adaptatiu (ACC) i predictiu, assistent de viatge, assistent lateral i de sortida involuntària de carril, reconeixement de senyals de circulació o assistent de precol·lisió.

tracking