SEGRE

Peugeot e-Partner, un soci 100% elèctric per a la ciutat

La seua autonomia de 275 km permet cobrir les necessitats de gran part d'empreses i autònoms.

Peugeot e-Partner, un soci 100% elèctric per a la ciutat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l’e-Partner, el furgó més emblemàtic de la gamma, Peugeot incorpora una alternativa 100% elèctrica que ofereix llibertat de moviments sense sorolls, vibracions ni emissions, a banda de proporcionar les mateixes prestacions, polivalència i espai interior que les versions del Partner equipades amb motor tèrmic.

El Peugeot e-Partner permet accedir sense restriccions al centre de les grans ciutats. Els seus 136 CV de potència asseguren una conducció agradable, mentre que la seua autonomia de 275 km permet cobrir les necessitats de gran part d’empreses i autònoms. Com els smartphones, la seua bateria pot carregar-se totalment durant les hores en què aquest vehicle està aparcat.

Al volant, ofereix tres modes de conducció: Eco, que optimitza l’autonomia i la suavitat de conducció; Normal, pensat per a les exigències de l’ús diari, i Power, per comptar amb altes prestacions en moments en què es transporten càrregues pesants. A més, es pot triar entre dos modes de frenada. El model estrena dos tecnologies amb una vocació molt pràctica. Disposa d’indicador de sobrecàrrega, una tecnologia innovadora que mesura automàticament el pes del vehicle, tant en arrancada com aturat. Per la seua part, el Surround Rear Vision reprodueix les vistes de l’entorn del vehicle en una pantalla situada al lloc que ocupa el retrovisor interior, assegurant una òptima visibilitat exterior de tot el perímetre, fent més fàcils i segures la conducció i les maniobres.

tracking