SEGRE
Amb motiu del VII Fòrum Nissan, la marca va organitzar el II Webinar, enfocat en el repartiment d'última milla i la mobilitat compartida com dos claus per impulsar una mobilitat més sostenible.

NIssan impulsa una mobilitat sostenible

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb motiu del VII Fòrum Nissan, la marca va organitzar el II Webinar, enfocat en el repartiment d’última milla i la mobilitat compartida com dos claus per impulsar una mobilitat més sostenible.

Tan important és el repartiment d’última milla que la substitució del parc de furgonetes de Madrid estalviaria 1,5 milions de tones de CO2 a l’atmosfera anualment, l’equivalent a tot el CO2 que emet el sector pesquer espanyol. Si traduïm aquesta dada a escala nacional, la substitució de tot el parc de furgonetes d’Espanya per vehicles elèctrics produiria un estalvi de 13,5 milions de tones de CO2 a l’any.

El comerç electrònic ja estava sent un sector en auge abans de la pandèmia, però la Covid-19 ha accelerat aquest procés i avui dia ja és un dels sectors que mouen les economies dels diferents països. En aquest sentit, l’increment del repartiment d’última milla i els viatges en furgonetes s’han multiplicat, de manera que, amb un parc tan antic de furgonetes a Espanya, les emissions de CO2 a l’atmosfera s’han incrementat de manera considerable. Per aquest motiu, rebaixar l’edat del parc de furgonetes i substituir-les per tecnologies zero emissions ha de ser una prioritat per a les diverses institucions públiques.

tracking