SEGRE

Audi RS 3 Sportback i RS 3 sedan o com redefinir l'esportivitat

El vaixell insígnia dels A3 eleva les prestacions i el comportament dinàmic a un nou nivell.

Audi RS 3 Sportback i RS 3 sedan o com redefinir l'esportivitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Audi reforça l’aposta esportiva en el segment compacte amb el llançament del renovat Audi RS 3 Sportback i l’RS 3 Sedan. Juntament amb l’RS Torque Splitter que debuta en un Audi, el vaixell insígnia de la família A3 eleva les prestacions i el comportament a un nou nivell.

Ara és més potent que mai, assolint els 400 CV, de manera que és capaç d’accelerar de 0 a 100 km en 3, 8 segons. La seua velocitat màxima està limitada a 250 km/h, si bé pot augmentar-la fins als 290 km/h amb un paquet opcional.

Les dos xifres són referència en el segment dels esportius compactes. A banda de l’inèdit Torque Splitter, l’Audi Drive Select també intervé sobre les característiques del motor i la transmissió, la direcció assistida o els amortidors.

Funció completament nova és el mode RS Perfomance, creat expressament per a conducció en circuit. Utilitza una configuració per al motor i la caixa de canvis que s’adapta amb precisió als pneumàtics semi-slick.

El disseny és encara més dinàmic i cridaner que el seu predecessor. Al frontal exhibeix una redissenyada graella Singleframe i passos de roda davanters que recorden un cotxe de competició.

També a l’habitacle molts elements n’accentuen l’esportivitat. Els indicadors apareixen en l’Audi Virtual Cockpit Plus de 12,3 polzades, que forma part de l’equipament de sèrie. El sistema MMI Navegació Plus també compta amb reconeixement d’escriptura a mà, cosa que garanteix que els conductors puguin introduir fàcilment les seues destinacions.

D’altra banda, l’RS equipa de sèrie fars led de disseny pla en forma de falca i llums posteriors led amb intermitents dinàmics. I està equipat de sèrie amb llantes de farga de 19 polzades amb disseny de 10 ràdios en Y.

Els nous Audi RS 3 es poden encarregar en un total de vuit colors de carrosseria, incloent-ne dos d’exclusius, el verd Kyalami i el gris Kemora, tant en l’Sportback com en el Sedan.

Torque Splitter.Proporciona un comportament dinàmic més equilibrat. La diferència generada en les forces de propulsió permet a l’RS 3 seguir amb més precisió la trajectòria, especialment en revolts negociats a gran velocitat.

RS Runway. El quadre digital, a l’incorporar els valors en sentit contrari a l’habitual, s’assembla visualment a la pista d’aterratge d’un avió: la velocitat més alta en primer pla i la més baixa en el fons. A més s’inclouen pantalles per visualitzar forces G.

tracking