SEGRE

Mini Cooper, diversió al volant des de fa seixanta anys

Amb un motor de gasolina de tres cilindres sota el capó, entrega 136 CV.

Mini Cooper, diversió al volant des de fa seixanta anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fins i tot en l’actual generació de models, el Mini Cooper és l’epítom d’una porció extra de diversió al volant, que ara es realitza en una àmplia varietat de formes. Amb un motor de gasolina de tres cilindres sota el capó, ara entrega 136 CV.

A més, el nom Cooper està ancorat en tota la gamma del programa actual de models. El primer model totalment elèctric de la marca es diu Mini Cooper SE, que acredita un consum d’energia combinat de 17,6-15,2 kWh/100 km segons WLTP i emissions de CO2 combinades: 0 g/km.

Impulsat per un motor elèctric de 184 CV, combina la mobilitat sostenible amb el característic plaer de conducció, el disseny expressiu i la qualitat prèmium.

En l’altre costat de l’espectre hi ha el nou Mini John Cooper Works GP, amb un consum de combustible combinat: 7,3 l/100 km i emissions de CO2 combinades: 167 g/km segons WLTP. Compta amb un motor turbo de quatre cilindres de 306 CV, la qual cosa el converteix en el Mini més ràpid mai matriculat per a carretera.

Ja sigui sense emissions locals en el trànsit urbà quotidià o amb l’impuls de sortir a la pista de carreres, cada Mini amb el nom Cooper porta el singular esperit esportiu britànic d’una associació que existeix des de fa seixanta anys. I és que va ser gràcies a l’afany de John Cooper que una variant més potent del revolucionari cotxe petit va arribar al mercat només dos anys després de la presentació del Mini clàssic el 1959.

tracking