SEGRE

Kia Niro, un pas cap a un futur sostenible

S'inspira en la naturalesa no només en l'aspecte, sinó en els colors, materials i acabats.

Kia Niro, un pas cap a un futur sostenible

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Kia Corporation ha presentat per primera vegada al públic el nou Niro, que encarna el compromís de Kia de construir un futur més sostenible.

S’inspira en la naturalesa no només en el disseny, també en l’elecció de colors, materials i acabats. La forta influència del prototip HabaNiro 2019 és evident en el disseny exterior del Niro, amb el seu aspecte de crossover elegant i agosarat i la seua carrosseria bicolor d’alta tecnologia.

La característica graella Tiger Face de Kia s’estén des del capó cap a les robustes aletes i es complementa amb uns cridaners llums diürns led.

L’aerodinàmica eficient i els materials sostenibles s’uneixen en un disseny que brinda un aspecte SUV. Kia introdueix en les versions híbrides i híbrides endollables el mode de propulsió per zones verdes, que pot activar automàticament la propulsió elèctrica.

Basant-se en les dades del navegador i en l’historial de les rutes, quan circula per zones com àrees residencials o a prop d’escoles o hospitals, el vehicle selecciona automàticament l’energia elèctrica.

tracking