SEGRE

Audi R8 V10 Performance RWD, més potència i diversió al volant

Al disposar de 570 CV, l'esportiu és capaç d'accelerar de 0 a 100 km/h en 3,7 segons.

Audi R8 V10 Performance RWD, més potència i diversió al volant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més potència que garanteix més plaer en la conducció. Ho acredita l’Audi R8 V10 Performance RWD, disponible com a Coupé o Spyder. Dotat de propulsió posterior, augmenta en 30 CV la potència del motor atmosfèric, fins a arribar els 570 CV. Sumat a elements com seients tipus bucket, la direcció dinàmica, els estabilitzadors en CFRP i els discos de fre dinàmics, és una alternativa en la gamma a l’R8 V10 Performance Quattro.

El disseny clarament esportiu s’inspira en els seus germans GT4. Sobresurt l’àmplia graella Singleframe en negre mat, així com les grans preses d’aire o els tubs d’escapament ovalats. La personalització és una de les senyes d’identitat de l’Audi R8 V10 Performance RWD, mitjançant deu colors de carrosseria, un dels quals el blau Ascari, inèdit en aquesta variant.

Les línies de disseny marquen també la pauta a l’habitacle. El presideix el Monoposto, un gran arc a la zona del conductor que recorda el cockpit d’un cotxe de curses. El volant multicuir ofereix, segons versions, dos o quatre satèl·lits de control, cadascun per utilitzar l’Audi Drive Select, arrancar el motor, activar el mode Performance o controlar l’Audi Virtual Cockpit. D’altra banda, disposa d’un maleter de 112 litres de capacitat, complementant amb 226 litres d’espai addicional darrere dels seients posteriors.

Motor 5,2 litres

L’R8 V10 és capaç d’accelerar de 0 a 100 km/h en 3,7 segons i arribar a una velocitat màxima de 329 km/h. És el resultat d’un propulsor atmosfèric de 5,2 litres, amb un so inigualable i una rapidíssima resposta en l’accelerador. Un canvi S Tronic de set velocitats transmet a les rodes posteriors tota la potència. I un diferencial mecànic de lliscament limitat distribueix el parell segons la situació, de manera que la tracció és òptima fins i tot si el ferm està moll.

Inèdita en el model Audi de tracció posterior és la direcció dinàmica, que ofereix una resposta encara més precisa. Amb tot plegat aconsegueix que la conducció sigui més àgil en carreteres amb revolts tancats o al girar, gràcies a una direcció més directa. També augmenta el confort al facilitar les maniobres, com l’aparcament.

Garanteixen mantenir la trajectòria en revolts ràpids components com les llantes d’alumini ultralleugeres, amb pneumàtics 245/30/R20 davant i 305/30/R20 darrere que proporcionen una adherència addicional.

Audi Connect. Amb l’Audi Virtual Cockpit amb pantalla de 12,3” com a centre d’operacions, compta amb MMI navegació plus amb MMI Touch, sistema de so Bang & Olufsen o connectivitat via Audi Phone Box i Audi Smartphone Interface.

Assistència.Per facilitar la conducció al pilot, compta amb park assist plus, que inclou com a opció la cambra posterior. Dispositius com el control de velocitat de creuer i alarma i clau de confort amb safelock ajuden a avançar amb seguretat.

tracking