SEGRE

Fiat Scudo, furgó professional amb la comoditat de turisme

És el segon vehicle comercial Fiat Professional també disponible en versió 100% elèctrica.

Fiat Scudo, furgó professional amb la comoditat de turisme

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Fiat Scudo és un vehicle modern i evolucionat, que es basa ara en la plataforma Mid-Van de Stellantis, disponible amb un sistema de propulsió 100% elèctric i amb motor dièsel d’última generació. Es converteix així en el segon vehicle comercial de Fiat Professional també disponible en versió elèctrica, i s’uneix a l’E-Ducato, llançat a l’abril. Una oferta més àmplia per satisfer les necessitats d’una clientela professional.

Exhibeix com a credencials la millor autonomia de la seua classe de fins a 330 km en el cicle WLTP, ideal per als que treballen a la ciutat i als voltants.

La versió de 0 emissions també compta amb una flexibilitat única, amb dos mides de bateria: 50 i 75 kWh, una capacitat de recàrrega en CA de fins a 11 kW i fins a 100 kW en CC, per carregar la bateria al 80 per cent en només quaranta-cinc minuts.

La capacitat de càrrega no canvia sigui quin sigui el sistema de propulsió, i la càrrega útil destaca en el segment: fins a 6,6 m3 de volum del compartiment de càrrega, carrega útil de fins a més d’una tona i, a més, una capacitat de remolc d’una tona. Amb unes dimensions exteriors compactes, menys de cinc metres de longitud per a la versió bàsica i 1,9 m d’altura fan que l’Scudo sigui apte per a qualsevol ús.

El nou Scudo ofereix un conjunt complet de catorze característiques de seguretat i dispositius ADAS com reconeixement automàtic de senyals de circulació o frenada automàtica d’emergència.

tracking