SEGRE

Mercedes AMG EQS 53 4Matic+, pioner elèctric de luxe

El primer model de sèrie d'AMG amb propulsió elèctrica per bateria es basa en els Mercedes de gamma superior.

Mercedes AMG EQS 53 4Matic+, pioner elèctric de luxe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou EQS 53 4Matic+ marca el camí de Mercedes AMG cap a la conducció del futur amb zero emissions.

El primer model de sèrie d’AMG amb propulsió elèctrica de bateria es basa en l’arquitectura de Mercedes EQ per a vehicles de gamma superior. Per això, sedueix els seus potencials compradors per atributs perceptibles immediatament, des de la tecnologia i el disseny fins a la sonoritat.

La silueta arquejada de la carrosseria, el disseny amb cabina avançada i la contraporta posterior inclinada distingeixen a primera vista l’EQS d’AMG dels vehicles amb motor de combustió interna. Fars DigitalLight, calandra específica o para-xocs del color del vehicle accentuen aquesta singularitat. No obstant, el nucli és el concepte de propulsió amb dos motors síncrons, un a l’eix davanter i un altre al de darrere. Amb això aconsegueix una tracció integral totalment variable AMG Perfomance, que es tradueix en una potència total de 658 CV, augmentada fins als 761 en el cas del paquet AMG Dynamic Plus.

En aquestes condicions, el nou model és capaç d’accelerar en 3,4 segons de 0 a 100 km/h, sempre que la bateria estigui carregada almenys un 75%. I la velocitat màxima arriba fins als 250 km/h.

Els vehicles Mercedes AMG presumeixen de proporcionar emocions en estat pur, amb un so peculiar. Això no canviarà en el futur. L’EQS 53 4Matic+ disposa d’un sistema de so amb altaveus especials, que s’adapta en funció de l’estat del vehicle, el programa de conducció i les preferències del conductor.

El model està equipat amb una potent bateria de 400 volts, fabricada amb ions de liti, que ofereix més potència de càrrega i actualitza la seua gestió utilitzant tecnologia sense fil. D’aquesta forma, redueix els temps de càrrega. En aquest sentit, és capaç de proveir-se de l’electricitat necessària per recórrer 300 km en només 19 minuts.

El conductor pot modificar les propietats de conducció gràcies a cinc programes: calçada relliscosa, confort, sport, sport+ i individual. Cobreixen diferents ajustaments, des del confort fins a un comportament 100% esportiu.

Infoentreteniment. L’EQS va equipat de sèrie amb la innovadora MBUX Hyperscreen. Gràcies a l’ús del software amb capacitat d’aprenentatge, MBUX s’adapta a l’usuari. Les aplicacions més importants es veuen dins del camp visual del conductor.

Mercedes Me Charge.Tots els clients europeus que adquireixen un EQS poden utilitzar de forma gratuïta la xarxa de càrrega ràpida Ionity durant un any si recorren al servei Mercedes Me Charge. La xarxa compta amb més de 500.000 punts de càrrega en 31 països.

tracking