SEGRE

Toyota Hilux GR Sport, inspirat en el Dakar

Està dotat d'un potent motor de 2.8 litres, amb 204 CV.

Toyota Hilux GR Sport, inspirat en el Dakar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’èxit recollit per Toyota Gazoo Racing al Dakar ha inspirat la creació de l’Hilux GR Sport, el nou acabat esportiu de la gamma del pick-up de referència en el seu segment.

El model ha estat dissenyat per cridar l’atenció d’aquells clients l’estil de vida actiu dels quals va un pas més enllà.

Toyota ha introduït millores específiques a la suspensió per oferir una experiència encara més gratificant al volant, amb més control, resposta i sensació d’arrapament. Una sèrie de característiques exclusives de disseny exterior i interior reforcen a més l’atractiu del nou acabat esportiu d’Hilux.

A més, Hilux GR Sport incorpora els importants avenços ja introduïts en el nou Hilux per aconseguir la millor experiència al volant. La seua capacitat d’arribar a qualsevol part assoleix noves cotes, gràcies en part a un diferencial de desplaçament limitat i al Control de Tracció Actiu.

Alhora, es manté el tacte en la conducció i el confort únics gràcies a les millores introduïdes en la suspensió i a les mesures correctores del soroll i de les vibracions.

tracking