SEGRE

Fiat exposa noves versions del 500, la 500 3+1 i (500) RED

El Nou 500 és el primer cotxe urbà amb conducció assistida de nivell 2.

Fiat exposa noves versions del 500, la 500 3+1 i (500) RED

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Erigit en estendard de l’electrificació de Fiat, el 500 dona a conèixer dos noves versions, la 500 3+1 i (500)RED. El 3+1 és el nou 500 més “versàtil”. Disposa d’una exclusiva “porta màgica” per facilitar l’entrada dels ocupants i tot el que es pugui necessitar als seients posteriors. Aquesta porta encaixa harmoniosament en l’estructura del vehicle, sense canvis en el seu disseny ni en les seues dimensions, però augmenta la facilitat d’ús. D’aquesta manera, els passatgers poden asseure’s sense problemes als seients posteriors i els objectes voluminosos es poden carregar fàcilment.

El màxim respecte al medi ambient és la premissa del (500)RED, un vehicle 100% elèctric. Acredita a més un gran contingut ètic, gràcies a l’associació amb (RED), l’organització fundada per Bono i Bobby Shriver, que porta lluitant contra les pandèmies més de quinze anys.

Les dos versions avalen un model que ha derrocat les barreres “convencionals” de l’electricitat. Ho acredita la seua autonomia de fins a 320 km en el cicle WLTP, que s’incrementa a 460 km en el cicle urbà solament, així com els temps de càrrega (recàrrega ràpida a 85 kW de sèrie). De fet, el 500 és el primer cotxe urbà amb conducció assistida de nivell 2, a banda de comptar amb tres carrosseries diferents: berlina, càbrio i 3+1. El nou 500 està sempre connectat. Hey FIAT és el sistema de reconeixement de veu avançat, de manera que es pot parlar amb el cotxe simplement utilitzant les paraules d’activació Hey FIAT.

tracking