SEGRE
Disposa de funcions d'ajuda a la conducció que anticipen el vehicle autònom.

Citroën posa al dia el Berlingo Business

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Citroën actualitza la gamma Berlingo Business posant l’accent en la personalització, amb una àmplia gamma de colors de carrosseria, a la qual s’acaba d’afegir el Metallic Cooper, i opcions com el Pack XTR, que realça la faceta SUV d’aquest model. Incorpora detalls d’aire aventurer, com els embellidors ataronjats als fars antiboira i els Airbump.

Aquesta versió del Citroën Berlingo es caracteritza, a més, per una suspensió reforçada i una mampara de separació entre l’habitacle i la zona de càrrega, en la qual hi ha ubicats quatre ancoratges per transportar tota mena d’objectes de forma segura.

La tecnologia més avançada està molt present al Citroën Berlingo Business, que disposa de funcions d’ajuda a la conducció que anticipen el vehicle autònom, com el Park Assist, l’alerta de risc de col·lisió, l’Active Safety Brake, l’alerta d’atenció del conductor, el Hill Assist, l’alerta activa de canvi involuntari de carril, el sistema de vigilància d’angle mort, els fars intel·ligents Smart Beam o l’accés i arrancada de mans lliures.

tracking