SEGRE

BMW Sèrie 7, el plaer de la conducció 100% elèctrica

Incorpora innovacions que li confereixen un confort superior en viatges llargs, un maneig intuïtiu i una connectivitat intel·ligent.

BMW Sèrie 7, el plaer de la conducció 100% elèctrica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

BMW llança la setena generació del Sèrie 7 amb una propulsió totalment elèctrica. La marca concep el nou model com un exemple d’exclusivitat i una forma d’entendre la mobilitat prèmium orientant-la a la sostenibilitat.

Al frontal exhibeix els elements típics de la marca. Fars davanters dividits, graella amb ronyons BMW amb marc il·luminat i projeccions gràfiques reafirmen el seu caràcter exclusiu.

S’ofereix a tot el món amb una única variant de batalla llarga que maximitza l’espai posterior. Mantenint proporcions, guanya 130 mil·límetres de llargada, 48 mm en amplada i 51 mm en alçada.

A l’interior, el confort d’entrada per als passatgers posteriors, les característiques acústiques i de vibració, la comoditat dels seients i l’espai per a cap i cames han millorat considerablement. Reforcen el confort el climatitzador automàtic de 4 zones amb filtre, calefacció opcional als recolzabraços o un sostre panoràmic de vidre fix amb una superfície superior que inunda l’habitacle de llum.

D’altra banda, estrena un nou model d’infoentreteniment sense precedents, que s’estén des del revestiment del sostre cap a baix per transformar la part posterior en una sala de cine privada.

Redefineix l’experiència de conducció una propulsió totalment elèctrica, amb un consum combinat de 19,6-18,4 kWh cada 100 quilòmetres i 0 emissions. Dos motors elèctrics amb una potència conjunta de 544 CV i un sistema de tracció elèctrica li permeten accelerar de 0 a 100 km/h en 4,7 segons i assolir una velocitat màxima de 240 km/h. D’altra banda, si carrega en corrent continu fins a 195 kW augmenta l’autonomia en uns 170 quilòmetres en 10 minuts.

La nova Sèrie 7 sortirà al mercat al desembre. Poc després, s’afegirà a la gamma una versió amb motor dièsel i a començaments del 2023 unes variants híbrides endollables.

Optimitzar. Una nova generació de sensors, software i una potent plataforma informàtica optimitzen el funcionament dels sistemes de conducció i aparcament automatitzats de nivell 3. De sèrie inclou avís de col·lisió frontal o d’aparcament.

Més funcions. Debuta a la Sèrie 7 l’assistent personal intel·ligent, que ara pot controlar-se des de les places posteriors. Les pantalles tàctils integrades a les portes posteriors poden gestionar el sistema d’infoentreteniment del cotxe.

tracking