SEGRE
Presenta una imatge més robusta que el seu predecessor, guanyant en amplitud i capacitat del maleter.

Toyota presenta el singular Aygo X Cross

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Toyota Aygo X Cross és un crossover únic en el segment A, dissenyat i produït a Europa per satisfer les demandes de la vida urbana i interurbana a Europa.

Així, el nou Aygo X Cross presenta una imatge més robusta i cridanera que el seu predecessor guanyant en amplitud, capacitat de maleter i distància entre eixos. A més, completa la gamma crossover de Toyota juntament amb els Yaris Cross Electric Hybrid, Toyota C-HR Electric Hybrid i RAV4 Electric Hybrid.

L’aspecte crossover del nou Aygo X Cross no és només qüestió d’imatge, ja que ofereix una altura lliure a terra 11 mil·límetres més gran que Aygo, a banda que el lloc de conducció va situat 55 mm més amunt, oferint així al conductor un major confort i una millor visibilitat.

Davant del seu predecessor, Aygo X Cross suposarà un pas endavant pel que fa al confort de marxa gràcies, entre altres aspectes, que es fabrica partint de la plataforma GA-B de la Nova Arquitectura Global de Toyota, la mateixa de Yaris Electric Hybrid i Yaris Cross Electric Hybrid.

tracking