SEGRE

Els Fiat 500 i 500X gaudeixen de la' Dolce Vita' a cel obert

Aquesta edició especial combina els motors híbrids amb una elegant carrosseria.

Els Fiat 500 i 500X gaudeixen de la' Dolce Vita' a cel obert

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova edició especial Dolcevita debuta en els Fiat 500 i 500X. La màxima expressió de la dolce vita italiana combina l’electrificació dels motors híbrids amb la conducció a cel obert.

L’edició especial 500X destaca per la seua elegant carrosseria exterior en color blanc Gelato, que es combina exclusivament amb una capota tova que s’obre en uns segons i amb només prémer un botó. A l’interior destaquen els seients suaus al tacte en color ivori amb rivets i logos 500 en blanc. L’equipament de sèrie inclou sensors de pluja i llum, una càmera de visió posterior i el sistema d’infoentreteniment Uconnect de 18 centímetres, que es completa amb navegador, ràdio DAB, Apple CarPlay™ i Android Auto™.

D’altra banda, està equipada amb el sistema 48V T4 130 CV DCT, que combina el motor FireFly d’última generació, un motor de gasolina d’1.5 litres de 130 CV, i el motor elèctric de 48 volts ubicat en el nou canvi automàtic de doble embragatge de set velocitats.

Per la seua part, en el model 500, la versió Dolcevita està disponible únicament en format Cabrio. Els interiors es tornen encara més elegants amb els seients amb aplicacions de pell i logotips 500 en blanc, tablier de fusta, palanca de canvis de pell, seients posteriors partits 50/50 i estores específiques.

A més a més, compta amb el motor Hybrid de 70 CV MT, que ofereix una experiència de conducció agradable, a part de reduir el consum de combustible i emissions.

tracking