SEGRE

Alfa Romeo obre les comandes a Espanya de la sèrie especial Estrema

Present en les gammes Giulia i Stelvio, el seu equipament, els seus materials, la seua estètica i la seua tecnologia la situen a dalt de tot.

Alfa Romeo obre les comandes a Espanya de la sèrie especial Estrema

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alfa Romeo anuncia l’inici de la comercialització al mercat espanyol de la seua nova i esperada edició especial Estrema. Present en les gammes Giulia i Stelvio, el seu equipament, els seus materials, la seua estètica i la seua tecnologia la situen a dalt de tot, a l’incorporar solucions tècniques, estilístiques i de caràcter esportiu entre les avançades del mercat.

En l’estructura de producte d’Alfa Romeo, se situa just per sota de les versions Quadrifoglio.

El disseny de l’Alfa Romeo destaca sobretot pel seu aspecte envoltant i esportiu. Els tons foscos donen un aspecte elegant i misteriós a elements com el logo específic Estrema, les llantes d’aliatge (de 19” en el model Giulia i 21” en l’Stelvio) i les pinces de fre.

La sèrie especial Estrema d’Alfa Romeo està pensada sobretot per als més “puristes de la conducció”, aquells automobilistes que sempre busquen una simbiosi real amb el vehicle.

Aquest públic objectiu sabrà apreciar les noves suspensions actives de sèrie, que s’adapten a les condicions i a l’estil de conducció de cada persona.

tracking