SEGRE
Comporta diversos canvis, com noves funcions i colors exclusius.

Toyota GR Supra amb transmissió manual

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toyota presenta per al mercat europeu un nou GR Supra amb transmissió manual intel·ligent –IMT– de sis velocitats, dissenyat per als amants de la gamma Toyota Gazoo Racing (TGR).

Com a conseqüència de la seua incorporació a la gamma, Toyota oferirà els tres models GR disponibles a Europa amb transmissió manual i tres pedals, ja sigui de sèrie (GR Yaris) o com a opció (GR Supra, GR86).

Aquest desenvolupament no ha estat únicament qüestió de recórrer a una solució estàndard. D’aquesta manera, s’ha dissenyat una nova transmissió, juntament amb un nou embragatge, específicament adaptada a les característiques de potència i parell del motor de 3 litres del GR Supra.

Alhora, els sistemes de control de frenada i la suspensió s’han reajustat per millorar encara més el rendiment, amb la introducció de canvis en tota la gamma del model. Aquest implica més canvis, com un nou disseny a la consola central, un canvi de marxes revisat, introducció d’una nova funció Hairpin+ i colors exclusius exteriors i interiors.

tracking