SEGRE
Dinàmica i espaiosa, està pensada per a famílies i amants de disfrutar a fons del temps lliure.

Mercedes Clase T, per a una vida activa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb la nova Clase T, Mercedes-Benz porta el confort al segment de les furgonetes per a particulars i alhora afavoreix un accés al món de la marca a tots aquells que necessitin molt espai.

El model combina la funcionalitat amb una gran quantitat d’espai, de manera que pot acollir fins a tres seients infantils al banc posterior. I li suma un nivell d’equipament de qualitat, que inclou des del sistema d’infoentreteniment MBUX de sèrie i el fre d’estacionament elèctric fins al sistema Keyless Go o la il·luminació d’ambient.

El disseny es caracteritza per unes proporcions equilibrades, amb pronunciades caixes passarodes, calandra del radiador cromada i para-xocs davanter pintat del color de la carrosseria. Combina unes dimensions exteriors reduïdes amb una gran oferta d’espai.

Altres avantatges de la Classe T fan que el dia a dia sigui més fàcil i còmode. La vora de càrrega de tan sols 561 mil·límetres facilita carregar objectes pesants. Les portes corredisses d’àmplia obertura permeten accedir sense problemes a la part posterior del vehicle. I la càrrega pot realitzar-se de forma flexible des de tres costats. El banc posterior pot plegar-se de sèrie de manera que juntament amb el pis del maleter forma una superfície de càrrega pràcticament llisa.

Amb dos línies d’equipament, Style (més dinàmic) i Progressive (més elegant), disposa de sèrie del sistema MBUX amb software adaptatiu, visualitzador d’alta resolució, integració a l’smartphone de Apple Car Play i Android Auto, sistema mans lliures o ràdio digital.

A més a més, la Clase T ja ve preparada de fàbrica per utilitzar els serveis digitals de Mercedes Me Connect. Amb aquests, les dades més importants del vehicle es poden consultar còmodament en qualsevol moment. I gràcies a la navegació amb Live Traffic, el client obté dades en temps real mentre condueix.

Motors. Inicialment, s’ofereix amb un motor dièsel amb potències de 95 o 116 CV i un altre de gasolina de 102 o 131 CV. Tots es combinen amb una funció d’arrancada-parada. El canvi és manual de 6 marxes o de doble embragatge de 7 marxes, segons versions.

Seguretat. L’equipament inclou de sèrie 7 airbags, assistent d’arrancada en pendent o avís de somnolència. També l’assistent de frenada activa amb funció d’encreuament, detector de canvi de carril o assistent de velocitat màxima autoritzada.

tracking