SEGRE

Solterra, el primer vehicle zero emissions de Subaru

Amb una autonomia que assoleix els 610 km, preveu arribar al mercat espanyol al novembre.

Solterra, el primer vehicle zero emissions de Subaru

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La família Subaru afegeix un nou membre, el Solterra. El primer cotxe 100% elèctric estarà a la venda a Espanya al novembre. Desenvolupat sobre la Plataforma Global e-Subaru, dedicada a vehicles elèctrics, compta amb l’objectiu de superar expectatives convertint-lo a més en un cotxe còmode i pràctic.

El Solterra ha adoptat un nou sistema que impulsa les rodes davanteres i posteriors amb motors independents. Aprofitant la tecnologia AWD que controla els quatre pneumàtics, Solterra utilitza l’adherència de les quatre rodes i ofereix una conducció que aporta confiança.

Està equipat amb el sistema de control X-Mode AWD de doble funció millorat pel potent parell i l’alta capacitat de resposta dels dos motors independents. Això millora la sensació de seguretat en carreteres en mal estat.

D’altra banda, compta amb dos motors elèctrics que proporcionen una autonomia de fins a 466 quilòmetres en cicle combinat i 610 quilòmetres en urbà (WLTP). La bateria de ions de liti i 91 cel·les té 71,4 kWh de capacitat, i es carrega al 80 per cent en només disset minuts. A més a més, la bateria està dissenyada per mantenir, almenys, el 90% per cent de capacitat durant els primers deu anys del vehicle. Per protegir la bateria i el sistema de refredament en cas de col·lisió, s’han incorporat funcions de seguretat com energia i protecció contra fugues del refrigerant de la bateria, així com una carrosseria d’alta resistència.

tracking