SEGRE

Range Rover Sport, modernitat amb rendiment elèctric

Tots els models incorporen una transmissió automàtica ZF de 8 velocitats.

Range Rover Sport, modernitat amb rendiment elèctric

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Range Rover Sport redefineix el luxe esportiu al combinar un rendiment imponent a la carretera amb el característic refinament de la marca, un disseny sofisticat i una comoditat connectada.

Entre els motors s’inclouen models elèctrics híbrids endollables de sis cilindres, un nou i potent motor V8 i motors Ingenium mild hybrid de gasolina i dièsel amb sis cilindres. L’opció de propulsió completament elèctrica estarà disponible el 2024.

El nou Range Rover Sport ja està disponible en les especificacions S, SE, Dynamic SE, Dynamic HSE i Autobiography, i el model First Edition estarà disponible durant el primer any de producció en una especificació seleccionada.

Tots els models del nou Range Rover Sport incorporen una transmissió automàtica ZF de vuit velocitats i tracció total intel·ligent, que s’activen per oferir la conducció més eficaç en qualsevol situació amb la màxima eficiència.

El rendiment dinàmic i el refinament millorat es complementen amb els nous sistemes d’assistència al conductor (ADAS), que se centren en la seguretat.

Tots els models incorporen dispositius com la frenada d’emergència, càmera perifèrica 3D amb sensors davanters i posteriors d’aparcament, sensors de travessa, ClearSight Ground View7 i fars per maniobrar, a més de control de creuer, monitor de l’estat del conductor, assistent de canvi involuntari de carril i reconeixement de senyals de circulació.

tracking