SEGRE

Audi RS 4 i Avant RS 5,amb un plus d'emoció al volant

Les noves edicions Competition Plus garanteixen un equilibri entre confort i rendiment.

Audi RS 4 i Avant RS 5,amb un plus d'emoció al volant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Audi llança les noves edicions Competition Plus per als RS 4 Avant i RS 5, de manera que guanyen aparença més esportiva i una experiència de conducció encara més emocionant.

Malgrat haver estat desenvolupada amb l’objectiu d’augmentar la diversió al volant, la suspensió esportiva garanteix l’equilibri entre confort i rendiment. Gràcies a això, es poden afrontar viatges de llarga distància sense limitacions.

Els clients que elegeixin aquestes variants rebran la seua carrosseria rebaixada en 10 mil·límetres en comparació amb els RS estàndard. Gràcies a aquestes i altres modificacions, com l’ajustament al diferencial esportiu Quattro, els clients gaudeixen d’una conducció més precisa i àgil. Ho avala una acceleració de 0 a 100 km/h en 3,9 segons, així com una velocitat màxima que assoleix els 290 km/h, fruit d’un potent motor V6 biturbo que rendeix 450 CV.

Aquestes edicions compten amb atractives novetats a l’interior. Plafons negres i tapisseria opcional en Dinàmica Napa i perla, fabricada amb PET reciclat, li confereixen distinció. Per primera vegada per als RS 4 i RS 5 es pot escollir el color negre Sebring d’efecte vidre per a la carrosseria. Sota comanda, Audi combinarà les llantes de 20 polzades amb els pneumàtics Pirelli P Zero Corsa, homologats tant per a carretera com per a circuit. Els fars Matrix Led són de sèrie i, en el cas de l’RS 5, il·luminen la carretera amb la llum làser d’Audi.

Desenvolupat ex professo per a les edicions Competititon Plus, Audi Sport estrena el sistema d’escapament esportiu RS. A més, al reduir l’aïllament entre el compartiment del motor i l’habitacle, el pes disminueix 8 quilograms i l’experiència sonora és més emocionant.

Aquestes versions estaran disponibles als concessionaris a partir del juliol, amb un sobrepreu de 20.000 euros respecte al preu base, a partir de 104.850 euros, en RS 4 Avant, i de 190.200, si es tracta de l’RS 5 cupè i Sportback.

Equipament. Destaquen els altaveus Bang & Olufsen amb efecte 3D, la visualització al virtual cockpit del mode Audi Sport Runaway o els vidres tintats. S’inclou el reconeixement dels senyals de circulació i el sensor de pressió dels pneumàtics plus.

Conducció. L’ajustament del software de la unitat de control del motor permet que els canvis de càrrega siguin més ajustats en el mode S quan se selecciona el programa de conducció Dynamic, la qual cosa augmenta encara més la diversió al volant.

tracking