SEGRE

El Volvo C40 Recharge 100% elèctric acredita màxima seguretat

El Volvo C40 Recharge totalment elèctric ha obtingut cinc estrelles a les proves de seguretat del programa Euro NCAP 2022.

El Volvo C40 Recharge 100% elèctric acredita màxima seguretat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Volvo C40 Recharge totalment elèctric ha obtingut cinc estrelles a les proves de seguretat del programa Euro NCAP 2022. Aquesta valoració continua la sòlida qualificació dels últims anys de cinc estrelles obtingudes per Volvo Cars a les proves europees.

El C40 Recharge va destacar en els aspectes de seguretat dels ocupants i sistemes d’assistència al conductor, gràcies a una de les ofertes de seguretat de sèrie més àmplies del segment. Aquestes tecnologies ajuden els conductors a detectar i evitar col·lisions, mantenir-se al seu carril i reduir les conseqüències que el vehicle pugui sortir de la carretera de forma accidental.

El C40 Recharge és el segon model completament elèctric de Volvo Cars. Al llarg dels pròxims anys, Volvo té previst llançar tota una nova gamma de vehicles elèctrics purs, una de les estratègies d’electrificació més ambicioses del sector. El seu objectiu per al 2030 és vendre només vehicles elèctrics purs.

De cara al 2025, el pla preveu que la meitat de les seues vendes mundials corresponguin a vehicles que siguin totalment elèctrics.

tracking