SEGRE

Hyundai Staria, la mobilitat segura i versàtil ja és aquí

Propulsat per un motor dièsel de 2.2 litres  i 177 CV, el nou monovolum està disponible en configuració de 7 i 9 places i dos acabats, Tecno i Style.

Hyundai Staria, la mobilitat segura i versàtil ja és aquí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Hyundai fa un pas endavant en la seua recerca de solucions intel·ligents de mobilitat amb el llançament de l’Staria. Disponible en set o nou places i dos acabats (Tecno i Style), aquest monovolum fixa la línia a seguir per als futurs vehicles polivalents de la marca.

Evocant la forma aerodinàmica d’una nau espacial, l’exterior està definit per un únic traç. El frontal queda realçat per uns llums diürns led i es complementa amb una graella ampla amb un patró únic, tot plegat en el mateix color que la carrosseria. D’altra banda, la baixa línia de cintura i les finestretes laterals panoràmiques milloren la visibilitat i creen una agradable sensació d’obertura.

A l’interior, l’espai està aprofitat al màxim amb múltiples buits d’emmagatzemament a la consola del sostre, part inferior de la instrumentació i tablier. Gràcies a una altura total de 1.990 mil·límetres, els passatgers accedeixen i abandonen còmodament el vehicle.

Equipaments punters

Gaudeixen d’una tecnologia de connectivitat poc habitual en el segment. L’equipament inclou sistema Audio Vision Navegation, instrumentació digital de 10,25 polzades, plataforma de càrrega sense fil o un sistema de so prèmium amb dotze altaveus. A més a més, permet disfrutar de serveis d’aparcament en directe o la funció Encuentra mi coche, així com reconeixement de veu en línia. Propulsa l’Staria un motor dièsel CDRi de 2.2 litres amb una potència de 177 CV. Es conjuga amb una tracció davantera o total combinada amb tres modes de conducció (Eco, Normal i Sport). Això s’associa a una transmissió manual de vuit velocitats.

Seguretat. Disposa de sis coixins de seguretat i tots els seients compten amb cinturons de tres punts i recolzacaps. A més, compta amb les últimes funcions de seguretat, entre aquestes l’assistent anticol·lisió frontal o assistent de seguiment de carril.

Connectivitat. Compta amb l’última versió dels seus serveis de cotxe connectat BlueLink®, amb navegació d’última milla i una nova funció de perfil d’usuari. Així mateix, els clients poden localitzar el seu vehicle, bloquejar-lo i desbloquejar-lo de forma remota.

tracking