SEGRE

Arriba el VW Polo GTI, compacte amb un acabat esportiu

Inclou un increment de potència al motor 2.0 TSI fins als 207 CV.

Arriba el VW Polo GTI, compacte amb un acabat esportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arriba al mercat espanyol el nou Polo GTI, un compacte amb rendiment de màxim nivell i amb trets típics de GTI que el converteixen en el model superior de tota la família Polo. La variant més esportiva s’actualitza igual que la resta de la gamma i arriba carregada de tecnologia, digitalització i seguretat.

A més, es completa aquesta actualització amb un nou increment en la potència: el motor 2.0 TSI, que, combinat amb el canvi DSG 7 de set velocitats, ara rendeix 207 CV i permet arribar a una velocitat màxima de 240 km/h. Un canvi de doble embragatge DSG de set velocitats de sèrie s’encarrega del canvi de marxa.

L’esportiu ofereix també tota mena de detalls. Per exemple, els fars led Matrix amb motllura il·luminada entre fars davanters i pilots posteriors amb tecnologia led.

Un component fonamental és el sistema d’assistència al conductor Travel Assist, que per primera vegada permet una conducció semiautònoma al Polo GTI. El sistema pot encarregar-se de dirigir el volant, frenar i accelerar a velocitats que van des dels 0 km/h fins als 210 km/h.

Aquesta opció pot accionar-se a través del volant multifunció amb comandaments de control tàctils, a banda de controlar altres components inclosos de sèrie, com el nou climatitzador automàtic bizona Climatronic. El nou model disposa d’un para-xocs davanter esportiu amb calandra GTI tipus Honeycomb i amb fars antiboira específics.

tracking