SEGRE
Incorpora tecnologies que incrementen el confort i la tranquil·litat.

DS 7, el refinament s'electrifica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

DS presenta el nou DS 7, una evolució del 7 Crossback caracteritzada per un confort inigualable i motors electrificats fins a 360 CV.

Es desmarca del seu predecessor tant en la part davantera com posterior, amb unes línies més nítides i estructurades. El frontal, totalment renovat, destaca per nous i estilitzats fars davanters DS Pixel Led Vision 3.0, així com llums diürns DS Light Veil, que transmeten elegància. Les llantes contribueixen al caràcter específic de la part lateral del vehicle, la qual cosa millora l’eficiència aerodinàmica.

A l’interior, exhibeix refinament, amb tapisseries Nappa i atenció al detall, a més d’una il·luminació ambiental personalitzable. Una de les principals novetats és el sistema d’infoentreteniment, amb una interfície completament redissenyada que inclou reconeixement de veu. D’altra banda, el DS 7 incorpora tecnologies que incrementen el confort i la tranquil·litat. És el cas de l’inèdit en aquest segment DS Active Scan Suspension, que ajusta cada roda en funció de les imperfeccions de la calçada. O el DS Night Vision, on una càmera infraroja escaneja la carretera i els vorals per detectar ciclistes, vianants o animals fins a 100 metres.

Mouen el DS 7 diversos tipus de propulsors, fins i tot una gamma de tres híbrids endollables amb 225, 300 i 360 CV. El més bàsic, un motor de gasolina Pure Tech 180 amb motor elèctric de 110 CV integrat a la caixa de canvis de vuit velocitats. D’altra banda, una nova bateria de 14,2 kWh permet assolir fins a 65 quilòmetres amb zero emissions en cicle mixt WLTP i inclús fins a 81 quilòmetres en cicle urbà, amb un temps de càrrega de dos hores si la terminal és de 7,4 kW.

Els primers models arribaran a partir d’aquest mes de setembre. Per al llançament s’oferirà una edició limitada E-Tense 4x4 360 La Première, amb monogrames i insígnies especials o sis colors de carrosseria. Per a les comandes realitzades al lloc de reserva, s’oferirà un contracte que implica el punt de càrrega a casa.

7 E-Tense 4x4 360. Per acompanyar l’entrega de potència, el model s’ha beneficiat d’un reglatge específic. S’ha abaixat la carrosseria 15 mil·límetres, eixamplat les vies i augmentat la mida dels frens fins als 380 mm de diàmetre.

Seguretat. Es veu reforçada pel Driver Attention Monitoring, que analitza el nivell d’atenció del conductor mitjançant dos càmeres. I el Drive Assist, de conducció semiautònoma, capaç de gestionar les parades i reinici sense que hi intervingui el conductor.

tracking