SEGRE
Inclouen un gran nombre d'elements tecnològics en assistents de conducció, confort i connectivitat.

El Seat Ateca incorpora nous equipaments

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Seat Ateca actualitza la seua oferta comercial i s’adapta a les necessitats de cada client amb la introducció de nous paquets d’equipament, que inclouen un gran nombre d’elements tecnològics quant a assistents a la conducció, confort i connectivitat.

L’Ateca s’ofereix amb quatre nivells d’acabats: Reference, Style, X-Perience i FR. Com a novetat, cadascun d’ells ve amb un paquet integrat de sèrie, l’equipament del qual varia en funció de l’acabat. Així, els tres primers acabats inclouen de sèrie el paquet XM, i el més esportiu FR ofereix l’XS. Excepte en el nivell Reference, que només està disponible amb l’XM, el client podrà elegir opcionalment els paquets XL i XXL, tant en Style com X-Perience i, en el cas del FR, podrà optar pels XM i XL.

D’aquesta forma, tots els Ateca disposen de sèrie d’elements com els fars Full Led, el sistema Front Assist de frenada automàtica d’emergència, control de creuer, pantalla a color de 20,9 cm (8,25’’), Full Link sense fil amb Apple Car Play i Android Auto, SEAT Connect, o climatitzador bizona.

tracking