SEGRE

L'Honda Civic Type R brinda una nova experiència en conducció

Les millores en la propulsió, sumades a components més lleugers, han creat un Type R més potent i amb millor capacitat de resposta.

L'Honda Civic Type R brinda una nova experiència en conducció

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Honda renova a fons el Civic Type R coincidint amb el seu 25 aniversari i el mig segle del Civic. El nou Type R s’ha dissenyat per proporcionar l’experiència més emocionant fins a la data inspirant-se en la competició.

Desenvolupat amb el repte de crear l’esportiu definitiu 2.0, el seu disseny es basa en la silueta elegant i dinàmica del recentment presentat Civic e: HEV. A fi d’elevar el rendiment, la imatge del Type R és ara visiblement més baixa i ampla, en la qual sobresurten els pneumàtics Pilot Sport 4S a mida. El disseny exterior transmet sensació d’unitat gràcies a elements com el para-xocs davanter i posterior. D’altra banda, elements com els spòilers laterals i un difusor s’encarreguen de potenciar l’aerodinàmica. En carrosseria, es pot escollir entre cinc tons, inclòs l’històric blanc Championship White.

L’interior s’ha orientat a impulsar l’emoció a l’hora de conduir i aguditzar la concentració. El conductor queda situat en una posició més baixa, amb més visibilitat del capó, ja que elimina els elements reflectors. Els seients davanters ofereixen un suport per a l’estructura postural del pilot a fi de brindar-li confort.

Qui estigui als comandaments pot canviar sense problemes els ajustaments de rendiment amb què selecciona diferents modes per al motor, direcció, suspensió i so del motor.

El nou propulsor perfecciona el ja conegut Type R del 2017 per oferir una conducció més ràpida. Els canvis es compassen amb el turbocompressor revisat, optimitzat per augmentar la potència i millorar el flux d’aire. Tot plegat es combina amb una caixa de canvis de sis velocitats. El Civic Type R es comercialitzarà el 2023 i les primeres entregues arribaran a partir del proper gener.

App Honda LogR.Totalment actualitzada, combina dades de rendiment recopilades mitjançant sensors amb una aplicació per a smartphones que registra diversos mesuraments. Entre aquestes, una funció de puntuació que ajuda el conductor a millorar la tècnica.

Altres millores. El sistema de frens Brembo conserva els discos de dos peces per oferir un tacte millorat. El nou vehicle disposa d’un millorat control de la temperatura gràcies a un nou radiador, així com un nou disseny d’escapament triple.

tracking