SEGRE
Fabricat a Vigo, està disponible amb dos longituds i tres configuracions diferents, Van, Crew Cab i Combi.

Fiat Doblò, versatilitat zero emissions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Orientat tant a les empreses, com a autònoms o famílies, la versió elèctrica del Fiat Doblò irromp al mercat. Disponible en dos longituds i tres configuracions (Van, Crew Cab i Combi), el seu cor és un motor elèctric de 100 kW i una bateria de 50 kWh. Amb aquestes característiques, la seua autonomia assoleix els 280 quilòmetres en el cicle WLTP, amb una velocitat màxima de 130 km/h.

Per poder millorar i optimitzar el rendiment, el conductor pot escollir entre tres modes diferents de conducció. El Normal s’aconsella per conduir en trànsit regular, mentre que l’Eco implica estalvi de combustible. Per la seua part, el Power millora la potència màxima del vehicle.

El confort dels professionals que passen vuit o més hores a bord ha estat prioritari a l’hora de dissenyar-lo. Això es reflecteix en l’aïllament acústic i la suspensió pensada per reduir al màxim cops i vibracions.

Guanya modularitat amb solucions com Magic Cargo, de manera que augmenta el volum de càrrega 0,3 metres cúbics fins als 4,4. Al plegar-se els seients individuals per deixar un terra pla, permet allotjar objectes de fins a 3,4 metres de longitud. Pot incrementar-se gràcies a un compartiment situat a sota del seient del passatger per guardar-hi caixes o objectes fràgils. En el cas de la variant Crew Cab, la modularitat entre seient i espai de càrrega és única, gràcies a una mampara lliscant. Completen el llistat de solucions el Magic Mirror, un retrovisor digital, o el Magic Plug, que possibilita utilitzar l’energia elèctrica produïda per la bateria, per, per exemple, carregar la nevera o posar a punt un banc de treball per a eines elèctriques.

Per la seua part, la versió Combi, més orientada a les famílies, ofereix dispositius com el Magic Top, un sostre amb finestres que proporciona més espai dels compartiments d’emmagatzemament, així com una lleixa transparent i una caixa de sostre posterior, que és accessible tant des de l’interior com des de l’exterior del vehicle.

Opcionalment, afegeix el Magic View, que facilita l’estacionament gràcies a la càmera de 180º que ofereix una visió completa del que hi ha directament darrere del vehicle.

El Doblò està equipat amb disset funcions d’ajuda a la conducció a l’avantguarda com el reconeixement automàtic de senyals de circulació, l’Active Safety Brake, el Lane Keeping Assist o el Head Up Display. En les versions Van afegeix el control de tracció intel·ligent Grip Control System i el Hill Descent Control per enfrontar-se sense riscos a pendents de més del 3%.

Estratègia. Suposa un pas més en l’electrificació de Fiat. L’e-Doblò és el tercer turisme 0 emissions de la marca italiana, després del Fiat 500e i Fiat E-Ulysee, així com el tercer vehicle elèctric de Fiat Professional després de l’E-Ducato i E-Scudo.

Capacitat. Tant en la variant elèctrica com en les versions tèrmiques, el model brinda una càrrega útil de fins a vuit-cents quilograms, equivalent a dos Europalets, capacitat que pot assolir la tona en el cas de les opcions de gasolina i dièsel.

tracking