SEGRE

BMW M3 Touring, esportiu, pràctic i amb caràcter

Una potència de 510 CV, caixa M Steptronic de 8 velocitats i tracció total Mx Drive s'uneixen per oferir un gran rendiment.

BMW M3 Touring, esportiu, pràctic i amb caràcter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

BMW afegeix una nova variant de carrosseria a la seua gamma de models de mida mitjana en el segment prèmium. El primer BMW M3 Touring combina la sensació d’estar en un autèntic esportiu amb un caràcter molt marcat i una practicitat encara més significativa.

La seua tecnologia de propulsió s’enfoca clarament a oferir un gran rendiment. En dona fe un motor de sis cilindres en línia amb tecnologia M TwinPower Turbo de 510 CV, combinat amb una caixa de canvis M Steptronic de vuit velocitats amb Drivelogic i el sistema de tracció total Mx Drive.

Llueix una estètica única, que li permet desmarcar-se de la resta de la gamma. A reforçar el seu caràcter esportiu contribueixen les grans entrades d’aire de refrigeració i la graella, musculosos passos de roda o un sistema amb dos parells de sortides d’escapament. Independentment del color escollit per al BMW M3 Touring, el seu sostre estarà acabat de sèrie en negre de brillantor intensa. Com a opció, el sostre també pot estar acabat en el color de la carrosseria, alhora que es pot trobar el paquet exterior M de fibra de carboni.

Accedint a l’interior, s’aprecia com el disseny està orientat al conductor. Sobresurt l’agrupació de pantalles totalment digitals, instal·lades darrere d’una única superfície de vidre. Darrere del volant es presenta tota la informació rellevant per a la conducció amb un nou disseny de gràfics.

Elements com el control-operació específic de M inclouen un botó que accedeix directament a les configuracions de motor, xassís, direcció, frens i tracció Mx Drive. Seients M Sport i tapisseria de cuir, així com un climatitzador automàtic o sistema de navegació BMW Maps, reforcen aquesta sensació de confort.

A banda de la versatilitat, acredita una gran capacitat de càrrega, ja que augmenta des dels 500 litres fins als 1.510. Com a opció, el model es pot equipar amb raïls antilliscants que eviten que l’equipatge es desplaci.

Les comandes del nou BMW M3 Touring podran realitzar-se a partir del setembre, si bé es llançarà al mercat a partir del novembre, quan s’inicia la producció.

Digitalització. El model ha estat dissenyat per oferir una interacció intuïtiva entre el cotxe i el conductor mitjançant el control tàctil i per veu. La integració del

telèfon mòbil compatible amb Apple CarPlay® i Android Auto™ també és de sèrie.

Automatització. Els clients també poden beneficiar-se de sistemes de conducció i aparcament automatitzats. L’avís de col·lisió frontal, l’indicador de límit de velocitat, l’avís de sortida del carril i el control de distància d’aparcament venen de sèrie.

tracking