SEGRE

Cupra León VZ Cup, el compacte esportiu amb accent exclusiu

Aporta una nova dimensió al model, tant en carrosseria de cinc portes com en el familiar Sportstourer.

Cupra León VZ Cup, el compacte esportiu amb accent exclusiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cupra León segueix impulsant la seua dimensió esportiva amb l’arribada del nou acabat VZ Cup. Suposa tot un tribut als models Cup de competició, alhora que aporta una nova dimensió al compacte, tant en carrosseria de cinc portes com el familiar Sportstourer.

Aquest acabat augmenta el comportament dinàmic del Cupra León amb la incorporació d’uns pneumàtics semislick Bridgestone Potenza Race i del sistema de frens Brembo. De sèrie incorpora uns fars Matrix Led que permeten conduir de nit amb els llums llargs encesos, en tot moment i sense enlluernar altres vehicles.

El seu disseny exterior es presenta més radical a l’integrar de sèrie llantes de 48 centímetres en tons negre, faldons laterals Cupra o l’aleró posterior en fibra de carboni, que no únicament millora l’estètica del model, sinó que millora el flux d’aire sobre la carrosseria.

L’habitacle també experimenta canvis gràcies a la presència de nous seients esportius Cupbucket, que augmenten la subjecció del cos en revolts sense afectar el confort. Destaca també el volant multifunció amb botons satèl·lit, tant per arrancar el motor com per canviar de mode de conducció.

El model està disponible amb diferents opcions mecàniques i en els dos tipus de carrosseries, entre les quals s’inclouen la versió híbrida endollable 1.4 e-Hybrid de 245 CV, el motor de gasolina 2.0 TSI 300 CV i el 2.0 TSI de 310 CV DSG 4Drive, disponible en la versió Sportstourer.

En equipament de seguretat, el Cupra León VZ Cup afegeix l’assistent de precol·lisió i els airbags laterals i de cortina posteriors, així com el coixí de seguretat de genoll per al conductor. Així mateix, suma el sostre elèctric practicable i, en les versions TSI, el sistema de so Beats Audio System, que inclou nou altaveus, subwoofer, amplificador de 340 W i tecnologia Surround.

Frens. El sistema Brembo augmenta l’eficàcia de la frenada i presenta una gran resistència a la fatiga. Aquests frens afegeixen un piu sport, que millora la dinàmica, l’adherència en revolt, la precisió i la reacció, gràcies a un angle de caiguda més gran.

Rendiment. Des del juny, totes les versions e-Hybrid han augmentat el rendiment a l’introduir-se millores que afecten el xassís. Així, es redueix l’altura lliure al terra en 25 mil·límetres, la qual cosa millora el centre de gravetat i l’aerodinàmica.

tracking