SEGRE

El SUV elèctric Mercedes EQS arribarà a Europa al desembre

Desembarcarà amb tres variants: EQS 450+, 450 4Matic i 580 4Matic.

El SUV elèctric Mercedes EQS arribarà a Europa al desembre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’EQS SUV és el primer SUV de luxe totalment elèctric de Mercedes-EQ. Arriba al mercat amb tres variants: EQS 450+ i EQS 450 4Matic, cada una amb una potència de 265 kW, i l’EQS 580 4Matic amb 400 kW. Els models es poden demanar ara i arribaran als primers clients a Europa el mes de desembre. Aquest SUV ofereix molt espai, comoditat i connectivitat al seu interior luxós i avantguardista. La segona fila de seients es pot ajustar elèctricament de sèrie. Una tercera fila amb dos seients individuals addicionals està disponible com a opció.

Mercedes-Benz ha inclòs equips com Advanced, Advanced Plus, Premium, Premium Plus i Classe Business i es complementen entre si. La disponibilitat depèn del tipus de model. A més a més, una sèrie d’extres opcionals també estan disponibles individualment, com l’MBUX de realitat augmentada, la graella del radiador amb motiu Mercedes-Benz o el Trailer Maneuvering Assist, que facilita les maniobres amb el vehicle tractor controlant automàticament l’angle de direcció del vehicle tractor fins a una velocitat de cinc quilòmetres per hora i fins un pendent del 15 per cent. Des del mes de juny, Mercedes Me Charge ofereix tres noves tarifes de càrrega a Europa que s’adapten al rendiment de conducció individual.

Tot aquell que compri un SUV EQS i s’hagi registrat a Mercedes Me Charge inicialment se li aplicarà la tarifa L, pensada per a clients que viatgen llargues distàncies.

tracking