SEGRE

KIA EV6 GT, un elèctric d'altes prestacions

Compta amb una potència total de 585 CV i una autonomia de 424 km.

KIA EV6 GT, un elèctric d'altes prestacions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

De la mà de l’elèctric EV6 GT, Kia s’endinsa en la nova era de la mobilitat sostenible. Considerat el cotxe de producció més potent de la marca, combina un gran rendiment, capacitat per recórrer molts quilòmetres amb el màxim confort, tecnologia de càrrega ultraràpida i una impressionant autonomia.

El disseny presenta uns detalls i modificacions estètiques que suggereixen l’abast de les seues prestacions. Hi sobresurt la característica Tiger Face, que inclou òptiques led amb llums adaptatius de carretera i intermitents seqüencials dinàmics. El nou para-xocs, específic per al GT, posa en relleu l’amplada del crossover.

A l’interior, els ocupants s’allotgen en un espai còmode, dotat amb seients envoltants entapissats. La il·luminació ambiental dels plafons de les portes, la consola central i el tablier del GT proporciona una brillantor relaxant si es condueix de nit.

D’altra banda, el disseny flexible de l’EV6 brinda abundants espais d’emmagatzemament, sumats a un maleter que abraça des dels 480 fins als 1.260 litres amb els seients abatuts.

A l’abast del conductor se situen les dos pantalles corbes d’infoentreteniment amb 12,3 polzades, que presenten totes les funcions de conducció, connectivitat i entreteniment.

Comparat amb l’EV6 estàndard, augmenta significativament les seues prestacions, gràcies a un nou propulsor que apuja la potència total un 63% més, fins a situar-se en 585 CV. L’impuls i la tracció generats pel doble motor i la tracció a les quatre rodes donen lloc a unes prestacions brillants.

D’aquesta manera, pot accelerar de 0 a 100 km/h en 3,5 segons, la qual cosa el converteix en el Kia més ràpid de la història. La seua velocitat màxima arriba fins als 260 km/h i la seua autonomia assoleix els 424 km, passant del 10 al 80 per cent de càrrega en només 18 minuts.

L’EV6 GT permet recórrer llargues distàncies de forma ràpida gràcies a l’accés a Ionity, la completa xarxa de càrrega d’alta potència d’Europa. L’associació amb Digital Charging (DCS) també ofereix accés a més de 360.000 punts de càrrega addicionals.

Modes. Permeten que el conductor adapti a les seues preferències el caràcter dinàmic de l’EV6 GT. En els modes Eco, Normal i Sport, els moviments ja estan controlats, gràcies al baix centre de gravetat. A més, inclou un mode específic GT per a aquesta versió.

Càrrega. La funció de càrrega vehicle a dispositiu V2D pot subministrar fins a 3,6 kW de potència i, per exemple, fer funcionar simultàniament un televisor de 55 polzades i un aire condicionat durant més de 24 hores.

tracking