SEGRE
La marca ha reinventat per complet el seu SUV de luxe, l'RX, renovant fisonomia i tecnologia.

Lexus RX, el pioner SUV de luxe es renova

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lexus ha reinventat per complet el seu SUV de luxe, l’RX, renovant fisonomia i tecnologia. Per a ell ha desenvolupat un nou llenguatge de disseny que inclou una carrosseria de doble punta de fletxa. De perfil, s’ha elevat la part davantera del capó i rebaixat la base de la lluna posterior, cosa que dona lloc a una imatge sòlida.

A l’interior, l’habitacle centrat en el conductor es proposa oferir un control directe i intuïtiu. També millora l’experiència al volant, potenciada pel nou sistema multimèdia Lexus Link que incorpora l’assistent a bord Hey Lexus, una pantalla tàctil de 14” i funcions remotes a què accedir a través de l’app Lexus Link.

Per donar forma a la conducció característica del Lexus, el nou RX ha optimitzat els fonaments del SUV, com el centre de gravetat, la reducció de pes, la rigidesa i el motor, gràcies al desenvolupament de la plataforma GA-K.

Disponible en nou colors, l’RX arriba amb una gamma de tres motoritzacions electrificades diferents a Europa. En el centre de l’oferta s’erigeix l’RX 450+, el primer RX a adoptar la tecnologia híbrida endollable de Lexus.

Com a alternativa eficient als dièsel i gasolina de menor cilindrada, irromp l’elèctric híbrid RX 350h. I per a aquells clients que busquen un rendiment més estimulant, Lexus presenta el seu primer híbrid turbo fins a la data, l’RX 500h, equipat amb control de força de tracció Direct4.

Aprofitant la tecnologia de seguretat de primera classe de Lexus, l’RX està equipat amb la tercera generació del Lexus Safety System+. Empara un sistema de seguretat de precol·lisió millorat, una nova assistència proactiva al conductor i un pack de seguretat ampliat opcional.

D’altra banda, també està disponible amb l’assistència de sortida segura, que impedeix que les portes s’obrin quan s’atansen vehicles o ciclistes des de darrere.

Direct4. En els RX 500h, la potència es controla mitjançant Direct4, una nova tecnologia exclusiva de Lexus. Ajusta de forma automàtica i contínua la força de tracció entre els dos eixos, amb més rapidesa i precisió que qualsevol sistema mecànic.

Assistència avançada. L’RX pot incorporar un retrovisor digital que utilitza imatges en temps real de la càmera de marxa enrere. També equipa un sistema d’aparcament avançat, que controla automàticament direcció, canvi i frens.

tracking