SEGRE

El renovat XCeed de Kia surt de la línia de producció

Llueix un cridaner disseny exterior, interior millorat i, per primera vegada, un acabat esportiu GT- Line.

El renovat XCeed de Kia surt de la línia de producció

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les primeres unitats del nou crossover compacte Kia XCeed han sortit de la línia de producció de la companyia a Žilina, Eslovàquia. Això constitueix el començament d’unes tècniques de fabricació encara més eficients i sostenibles en aquestes instal·lacions.

Tots els models de Kia a la factoria de Žilina es fabriquen en la mateixa línia de producció, la qual cosa augmenta l’eficiència i facilita respondre millor a patrons canviants de la demanda en les diferents gammes de models. A més del nou XCeed, la fàbrica eslovaca també produeix altres membres de la família de models Ceed, així com la cinquena generació de l’Sportage.

Les millores de producte del XCeed inclouen un nou i cridaner disseny exterior, un interior millorat i, per primera vegada, un esportiu acabat GT-line. Això garantirà que aquest model continuï sent una proposta atractiva en el popular segment dels C-Crossover. L’anterior XCeed es va convertir en el membre més venut de l’àmplia família de models Ceed, amb un 40% de les vendes i un volum de producció total de més de 120.000 unitats.

El nou XCeed està disponible amb una selecció de sistemes de propulsió elèctrics altament eficients, inclosos el mild-hybrid (MHEV) i l’híbrid endollable (PHEV).

Aquest últim proporciona una autonomia amb propulsió exclusivament elèctrica de fins a 48 quilòmetres. Totes les variants estan disponibles a partir d’aquest mes de setembre.

tracking