SEGRE

MG4 Electric, el compacte 0 emissions arriba a Europa

Disponible en versions Standard, Comfort i Luxury, té una autonomia de 450 quilòmetres.

MG4 Electric, el compacte 0 emissions arriba a Europa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MG llança al mercat europeu l’MG4 Electric, un compacte sense emissions que implica una fita en la història de la marca.

Desembarcarà en l’important segment C amb tres variants. El model bàsic és l’MG4 Electric Standard, amb una capacitat de bateria de 51 kWh, una autonomia de fins a 350 km en cicle WLTP i un motor elèctric posterior de 170 CV. Per la seua part, l’MG4 Electric Comfort i l’MG4 Electric Luxury compten cada un amb una bateria de 64 kWh i un motor elèctric de 204 CV, amb els quals assoleix una autonomia de fins a 450 km. Un carregador a bord (CA) d’11 kW és estàndard per als dos models. Per la seua banda, la bateria es pot carregar ràpidament (CC) del 10 al 80% en 35 minuts amb una velocitat de fins a 135 kW.

Els cridaners fars davanters i els intermitents verticals inclinats donen a l’MG4 un frontal inconfusible, ressaltat per 28 leds i franges verticals de fibra òptica. El sostre de dos tons i un aleró de sostre de doble ala estenen òpticament la línia de l’automòbil i milloren l’aerodinàmica.

A l’interior, la cabina maximitza l’espai disponible. El disseny de la consola central integra funcions útils com l’emmagatzemament de telèfons intel·ligents i la càrrega sense fil. La versió Luxury també ofereix seients davanters amb calefacció.

En matèria de seguretat, compta amb advertència de col·lisió frontal (FCW) i la frenada d’emergència automàtica (AEB). Totes les versions també ofereixen control de creuer adaptatiu (ACC), assistència en embussos (TJA), advertència de canvi de carril (LDW) i assistència de manteniment de carril (LKA) com a estàndard, agrupats com MG Pilot i que permeten un grau de conducció autònoma.

tracking