SEGRE

Seat actualitza la gamma del totcamí Ateca

Inclou la tecnologia més avançada quant a assistents a la conducció, confort i connectivitat.

Seat actualitza la gamma del totcamí Ateca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Seat ha actualitzat l’oferta comercial del seu model Ateca, que s’ofereix amb un ampli ventall de sistemes d’assistència i de seguretat i que té disponibilitat immediata.

Així mateix, l’Ateca aporta una experiència d’usuari completament connectada als serveis i funcions online, tant dins com des de fora del vehicle, nivells millorats de seguretat i comoditat amb la incorporació dels més avançats assistents a la conducció, i motors d’altes prestacions i gran eficiència.

Aquest totcamí, en la seua versió d’accés (Reference), s’ofereix amb elements de sèrie com fars Full LED, sistema Front Assist de frenada automàtica d’emergència, control de creuer, pantalla a color de 8,25 polzades, Full Link sense fil, Seat Connect o climatitzador bizona.

A més, altres nivells d’acabat ofereixen altres equipaments com quadre de comandaments Digital Cockpit de 10,25 polzades, assistent de viatge, assistent de canvi involuntari de carril, assistent precol·lisió, assistent d’aparcament automàtic o reconeixement de senyals de circulació, entre d’altres.

tracking