SEGRE

Toyota revela el nou Prius en versió híbrida i endollable

Ve amb vuit tonalitats de carrosseria disponibles.

Toyota revela el nou Prius en versió híbrida i endollable

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toyota ha presentat la quarta generació del model Prius, la qual inclou el sistema de propulsió híbrid Series Parallel Hybrid, que es llançarà abans que acabi l’any, i una versió Plug-in Hybrid (híbrid endollable), que es preveu que sortirà al mercat la primavera del 2023. Quant a la versió endollable, aquest nou vehicle de Toyota pot accelerar de 0 a 100 quilòmetres per hora en 6,7 segons i desenvolupa una potència conjunta màxima de 223 cavalls amb el seu sistema de propulsió.

A més, aquesta variant millora en un cinquanta per cent l’autonomia quan s’opta per la conducció amb el mode totalment elèctric, el qual és suficient per a la majoria dels viatges diaris.

D’altra banda, la versió endollable utilitza un sistema de càrrega solar que alimenta la bateria quan el vehicle està aparcat, mentre que l’energia que es genera durant la conducció complementa el sistema de bateria auxiliar. Pel seu costat, la versió híbrida disposa de dos variants, una amb un motor de gasolina de 2.0 litres i una altra amb un propulsor d’1.8 litres que es combinen amb mecàniques elèctriques. En aquest sentit, la potència màxima és de 196 CV per a l’opció de 2.0 litres.

En disseny, exhibeix un esperit esportiu, així com en les seues proporcions més elegants amb un centre de gravetat més baix i rodes de 19 polzades. La quarta generació del Prius ve amb vuit tonalitats de carrosseria disponibles, inclosos dos colors base sòlids de nou desenvolupament, Ash i Mustard.

tracking