SEGRE

El nou Ford E-Tourneo Custom arribarà al mercat europeu el 2023

L'E-Tourneo compta amb una autonomia de 370 quilòmetres i ofereix espai per fins a vuit ocupants.

El nou Ford E-Tourneo Custom arribarà al mercat europeu el 2023

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ford ha presentat el nou E-Tourneo Custom, un vehicle comercial totalment elèctric que es preveu que arribarà al mercat europeu a mitjans del 2023 al costat de la resta de models de la seua gamma. L’E-Tourneo compta amb una autonomia de 370 quilòmetres i ofereix espai per fins a vuit ocupants.

Així mateix, munta un motor de 160 quilowatts (217 CV) i el sistema de propulsió ofereix la conducció amb un pedal one pedal per aconseguir més eficiència energètica, a més d’una experiència de conducció més còmoda i relaxada. La bateria és de 74 quilowatts i el vehicle incorpora un carregador trifàsic que permet una recàrrega completa en unes vuit hores.

L’E-Tourneo Custom disposa d’una capacitat de remolc màxima de 2.000 quilos juntament amb una generosa càrrega útil. La nova gamma Tourneo Custom també compta amb una motorització híbrida endollable amb motor 2.5 litres, motor elèctric i bateria d’11,8 kw/hora. Més enllà de les versions electrificades, també hi ha opcions amb motors dièsel EcoBlue “d’última generació” amb potències de 136, 150 i 170 CV.

tracking