SEGRE
Amb una sola càrrega de la bateria de 50 kWh és possible recórrer fins a 338 quilòmetres sense emissions.

Opel Mokka-e, líder en càrrega ràpida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb 12 models electrificats ja disponibles, Opel va camí de complir la seua promesa de convertir-se en una marca 100% elèctrica a Europa el 2028. I un model que encarna a la perfecció aquesta transformació en curs és l’Opel Mokka.

En aquest sentit, no només ha estat el primer Opel a comptar amb el nou frontal de la marca, l’Opel Vizor, també ha estat el primer Opel amb el lloc de conducció completament digitalitzat Pure Panel. A més, ha estat el primer Opel a estar disponible des de l’inici de la comercialització amb propulsió 100% elèctrica així com amb motors de combustió d’elevada eficiència. A l’octubre, el Mokka-e ha estat el SUV elèctric del segment B amb més vendes en l’important mercat domèstic alemany i ja atresora el 56% de les vendes del Mokka.

El seu motor elèctric amb 100 kW/136 CV ofereix potència i una conducció pràcticament en silenci. Amb una sola càrrega de la bateria de 50 kWh és possible recórrer fins a 338 quilòmetres sense emissions. La seua velocitat màxima està limitada electrònicament a 150 km/h.

tracking