SEGRE

Peugeot 408, dinamisme, elegància i plaer de conduir

A la part superior de l'oferta de models apareixen les alternatives Plug-in Hybrid, que desenvolupen 225 i 180 CV respectivament.

Peugeot 408, dinamisme, elegància i plaer de conduir

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Peugeot ja ha posat en circulació el 408, la seua aposta per reforçar la presència en el segment C de nivell. Porta al màxim nivell la filosofia Allure, la barreja de dinamisme, elegància i plaer de conduir que s’ha convertit en senya d’identitat de la marca.

Estèticament, incorpora grans passos de rodes de 720 mil·límetres, que proporcionen una gran sensació de robustesa. La reforça la calandra pintada del color de la carrosseria. De nit, la seua firma lluminosa li proporciona un aspecte únic que ofereix la màxima lluminositat per mitjà dels seus fars Full Led Matrix Beam.

A l’interior, és un compendi de confort i dinamisme. Amb unes dimensions de 4,69 metres de llarg i intereix de 2,69 metres, ofereix una gran habitabilitat. Compta amb un ampli maleter de 536 litres, que pot arribar als 1.611 litres amb els suports dels seients posteriors plegats. Segons els acabats, els seients envoltants poden estar realitzats en tres materials i disposar de calefacció i funció massatge.

La tecnologia és omnipresent al Peugeot 408. Compta amb l’última generació del lloc de conducció i-Cockpit amb les funcions d’ajuda a la conducció més avançades, avalades amb sis càmeres i nou radars. Entre el seu arsenal tecnològic destaca el regulador de velocitat adaptatiu amb funció Stop & Go, el sistema Night Vision, que permet detectar la presència de vianants i ciclistes, el control d’angle mort de llarg abast i l’alerta de trànsit posterior, que permet maniobrar i fer marxa enrere.

El model veu la llum comercial amb dos possibles motors híbrids endollables. Un és el Hybrid 225 e-EAT8, que combina un motor Pure Tech de 180 CV i un d’elèctric de 81 kW acoblat amb una caixa de 8 marxes. O bé el Hybrid 180 e-EAT8, en el qual el motor de combustió és de 150 CV. Les bateries tenen una capacitat de 12,4 kWh i estan disponibles amb dos tipus de carregadors.

ADAS. Disposa d’un complet sistema d’ajuda, alimentat per informacions recollides per sis càmeres i nou radars que faciliten i ofereixen seguretat al conduir. Un pas afegit cap a la conducció semiautònoma és el pack Drive Assist 2.0.

Serveis. El nou 408 es pot adquirir online des del web de la marca, que permet una compra 100% digital. Els clients poden adquirir el seu cotxe nou, negociar l’entrega del cotxe usat i finançar el vehicle nou des de l’smartphone, tablet o ordinador.

tracking