SEGRE

Abarth completa la gamma a Europa amb el 500e elèctric

El nou Abarth 500e està equipat amb una potent bateria de 42 kWh, que ofereix 154 CV.

Abarth completa la gamma a Europa amb el 500e elèctric

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Abarth avança cap a una era plenament nova amb el debut del nou Abarth 500e totalment elèctric, per enriquir la seua gamma de models i penetrar al Brasil amb l’èxit del llançament del nou Abarth Pulse i oferir més Abarth que mai.

El nou Abarth 500e és més Abarth que mai. La tecnologia elèctrica és perfecta per augmentar el plaer de conducció i garantir una major acceleració, millor equilibri, més estabilitat i una adherència més significativa a la carretera. En resum, per a Abarth, l’electrificació implica més diversió i competitivitat.

El nou Abarth 500e és l’Abarth 500 més àgil i emocionant de tots els temps en conducció urbana, amb un rendiment superior al d’un Abarth 695 quant a capacitat de resposta. De fet, és un segon més ràpid en l’arrancada urbana, la qual cosa implica una acceleració un cinquanta per cent més veloç de 20 a 40 km/h que el seu equivalent impulsat per gasolina. El nou Abarth 500e és també més veloç fora de la ciutat, per exemple als revolts tancats, on de 40 a 60 km/h pot assolir la velocitat objectiu en tot just 1,5 segons, molt més ràpid que la seua versió de gasolina.

El nou Abarth 500e està equipat amb una potent bateria de 42 kWh, que ofereix 154 CV, al combinar les prestacions de l’Escorpió amb la innovació de la mobilitat elèctrica. És més, accelera de 0 a 100 km/h en només 7 segons. Compta amb la millor acceleració en el seu tipus.

tracking