SEGRE
Proveït de dos motors amb potència total de 220 kW, la seua autonomia supera els 500 km.

Skoda Enyaq RS iV, potent elèctric

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Skoda amplia la seua gamma RS amb un altre model totalment elèctric, l’Enyaq RS iV. D’igual manera que en la versió cupè, aquest model SUV compta amb tracció total i dos motors elèctrics amb una potència en conjunt de 220 kW. D’aquesta manera, les dos versions RS de la família Enyaq iV es converteixen en els vehicles més potents de la gamma Skoda.

L’aspecte dinàmic del SUV, amb una suspensió esportiva de sèrie, grans llantes de 20 o 21 polzades o detalls específics als marcs i els logos el fan reconeixible a l’instant com un model RS.

Amb una longitud de 4,65 metres i una amplada d’1,879 metres, disposa d’un maleter de 582 litres, que es pot ampliar fins als 1.710 abatent els seients posteriors.

A l’interior predomina el color negre amb generós espai que acull còmodament cinc passatgers. Embellidors en tablier i plafons o il·luminació ambiental amb llums led són trets distintius, així com un espai per a Phone Box, la càrrega inductiva del telèfon mòbil. Sobresurt la pantalla central de tretze polzades, la major disponible actualment en un model Skoda. A això s’afegeix un tauler de control digital de 5,3 polzades amb informació sobre la velocitat, les dades de conducció, la navegació i els sistemes d’assistència a la conducció.

D’altra banda, la pantalla frontal disposa de realitat augmentada que mostra informació addicional dins del camp de visió del conductor. Aquest pot assolir una velocitat màxima de 180 km/h, 20 km/h més que la resta dels altres models Enyaq iV. Elements com un baix centre de gravetat, sumat a una suspensió esportiva i direcció progressiva de sèrie, ajuden a potenciar aquest dinamisme.

Lliure d’emissions locals, l’Enyaq RS iV és capaç de passar de 0 a 100 km/h en 6,5 segons i, com que està equipat amb una bateria de 82 kWh, assoleix una autonomia màxima que supera els 500 quilòmetres. Gràcies a la seua màxima potència de càrrega de 135 kW, la bateria es pot carregar del 10% al 80% en només 36 minuts en un punt de càrrega ràpida DC.

Seguretat. Ve amb fins a nou airbags. La protecció proactiva de passatgers inclosa de sèrie tensa els cinturons de seguretat i tanca les finestretes en cas que hi hagi xoc imminent, frenada d’emergència o risc de derrapada o bolcada.

Dinamisme. El control de xassís adaptatiu –DDC– supervisa la situació a la carretera i ajusta l’amortiment. D’altra banda, a més dels modes Eco, Comfort i Normal, inclou el Traction, que ofereix tracció integral constant a velocitats fins a 20 km/h.

tracking