SEGRE

L'EX90 zero emissions inicia una nova era per a Volvo

Es tracta d'un SUV de set places l'autonomia del qual assoleix els 600 quilòmetres.

L'EX90 zero emissions inicia una nova era per a Volvo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb el llançament de l’EX90, Volvo inicia una nova etapa en què ha posat clarament rumb cap a un futur totalment elèctric. Es tracta d’un SUV de set places versàtil, de proporcions modernes i equipat amb la tecnologia més avançada en matèria d’informàtica, connectivitat i electrificació, a fi d’optimitzar la seguretat, l’eficiència i l’estètica.

Amb una autonomia de fins a 600 quilòmetres, és el primer Volvo realment definit per software. La seguretat és superior a la de qualsevol altre model anterior. Fruit de l’avançada tecnologia de detecció, el Volvo EX90 compta amb un escut de seguretat invisible tant a l’interior com a l’exterior.

Càmeres, radars i el sistema LiDAR estan connectats als ordinadors centrals. Finalment, gràcies als seus sensors d’última generació, inclòs el LiDAR, l’EX90 és el primer Volvo el hardware del qual està preparat per a la conducció autònoma del futur.

Una pantalla central de 15 polzades és la porta d’entrada a un dels millors sistemes d’infoentreteniment que s’ofereixen actualment i que tenen Google integrat.

Entre les aplicacions i serveis es troba el control de mans lliures mitjançant l’Assistent de Google, la navegació de Google Maps i moltes altres aplicacions favorites.

Les pantalles ajuden a mantenir la vista en la carretera oferint la informació correcta i en el moment adequat. D’altra banda, el Volvo EX90 també serà compatible amb Apple CarPlay sense fil.

tracking