SEGRE
En la versió Resolute Edition està propulsat per un motor de 178 CV.

Mini Cooper S, diversió al volant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb carrosseria clàssica, el Mini Cooper S representa les característiques típiques de Mini com cap altre model. En la nova versió Resolute Edition, el disseny i equipament exclusius posen en relleu especialment els trets característics del Mini de tres portes. A partir d’ara, el nou color de carrosseria Enigmatic Black subratlla l’aparença de seguretat en si mateix del Mini Cooper S.

Els elements de disseny típics de Mini, com el contorn dels fars, els llums posteriors i la graella del radiador, així com les franges del capó específiques de l’edició, estan acabats en Resolute Bronze.

La carrosseria en color Rebel Green per defecte es pot canviar pel color especial Enigmatic Black.

A l’interior, el revestiment del sostre en color antracita es correspon amb la pintura de la carrosseria. Els trets de disseny de l’edició s’ambienten amb l’ajuda del paquet de llums, les unitats led dels quals garanteixen una il·luminació específica de l’interior. El lloc de conducció també inclou el Mini Driving Assistant de sèrie.

Sota el capó es troba el motor de quatre cilindres de 2 litres amb tecnologia Mini Twin Power Turbo i una potència de 178 CV. Així equipat, el Mini Cooper pot assolir els 235 km/h i accelerar de 0 a 100 km/h en 6,8 segons. L’àgil maneig del vehicle es basa en una transmissió manual de 6 velocitats de sèrie o en una transmissió Steptronic de 7 velocitats amb doble embragatge com a opcional.

El sistema d’assistència a la conducció millora tant la seguretat com el confort de marxa amb funcions addicionals com el control de creuer actiu, ACC. Els Mini Driving Modes també formen part del paquet d’equipament del Mini Cooper S de tres portes. Amb només prémer un interruptor es pot reforçar la suspensió esportiva.

Instruments. Al lloc de conducció, els serveis eDrive a la pantalla del quadre d’instruments informen sobre el consum actual d’energia, així com sobre l’autonomia i ofereixen consells per a una conducció més econòmica.

Assistència. A velocitats entre 10 i 60 km/h, el sistema d’assistència a la conducció Active Guard frena el vehicle. L’avís de canvi de carril notifica quan el vehicle està a punt de sortir del seu carril en carreteres amb delimitacions.

tracking