SEGRE
Les primeres entregues del SUV es duran a terme en el segon trimestre del 2023.

Els Jeep Avenger ja poden reservar-se

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja és possible fer comandes de tota la gamma Jeep Avenger, el primer SUV totalment elèctric de la marca, de manera que les entregues es duran a terme a partir del segon trimestre d’aquest any.

Està disponible en quatre versions –Avenger, Longitude, Altitude i Summit– amb moltes característiques i fàcilment personalitzables. Fins i tot la versió bàsica ofereix un alt grau de capacitats, tecnologia i connectivitat, amb una autonomia elèctrica de fins a 400 quilòmetres en el cicle WLTP i més de 550 quilòmetres en entorns urbans. El mode de càrrega ràpida garanteix un desplaçament de 30 km amb només tres minuts de càrrega.

S’ha dissenyat per oferir una protecció de 360° i una llibertat de moviments total. A més compta amb fars protegits, protectors de baixos i un revestiment que s’eleva als punts més susceptibles de patir danys.

L’interior és ampli i versàtil, amb molt espai per als objectes personals. El maleter també és ampli i versàtil, amb un volum de 380 litres en la versió de gasolina i de 355 litres en l’elèctrica.

tracking