SEGRE

Ford Range Platinum, el luxe a un altre nivell

Proveït de motor V6 turbodièsel de 3 litres, és capaç de remolcar fins a 3.500 kg i manté  una càrrega útil superior  a 1 tona.

Ford Range Platinum, el luxe a un altre nivell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ford porta el luxe en la gamma Ranger a un altre nivell amb la versió Platinum. Disponible en exclusiva amb doble cabina i cinc seients, el propulsa el motor V6 turbodièsel de 3 litres, que desenvolupen 240 CV.

La potència s’entrega a través d’un nou sistema de tracció a les quatre rodes amb control electrònic constant, el qual s’associa a una transmissió automàtica de 10 velocitats amb programació adaptativa del canvi.

L’exterior pren com a base l’estil funcional de la família Ranger i li afegeix sofisticació. Sobresurt una graella singular i un nou acabat cromat, recolzat per les noves llantes d’aliatge polides de 20 polzades amb acabat en eben brillant. La contraporta posterior de tancament suau, els vidres fumats o els exclusius llums diürns als fars Matrix Led li aporten un toc prèmium.

A l’interior, el Ranger Platinum combina un luxós habitacle amb tapisseria de cuir i una tecnologia intel·ligent. La seua tecnològica cabina compta amb pantalles duals de 12 polzades, de manera que una instrumentació totalment digital reemplaça els tradicionals indicadors situats davant del conductor. El Platinum també ve de sèrie amb un sistema de so B&O amb vuit altaveus, i amb càrrega sense fil de dispositius.

El mòdem de sèrie FordPass Connect és el responsable de la potent connectivitat, la qual cosa permet que els sistemes estiguin preparats per al futur mitjançant actualitzacions de software sense fil Power-Up, que poden millorar el vehicle amb el pas del temps.

Més prestacions

A banda dels avançats sistemes d’assistència al conductor, la sèrie Platinum inclou com a equipament de sèrie assistència d’aparcament actiu amb assistent de sortida d’estacionament, sistema d’informació d’angles morts amb alerta de trànsit creuat i cobertura de remolc, alerta i ajuda de canvi de carril o una càmera de 360 graus són altres dispositius.

Gamma. La sèrie Platinum encapçala la que és la gamma més àmplia de variants del Ranger mai vista a Ford Pro. A banda dels Raptor, Wildtrack i Limited, ja a la venda, els clients europeus poden demanar els Ranger XL i XLT, amb especificacions.

En circulació. A Europa ja estan obertes les comandes del Ranger Platinum. La producció del nou model està programada per iniciar-se el proper març, de manera que les primeres unitats s’entreguin als clients a finals de la primavera.

tracking