SEGRE
Presenta un motor més potent, de fins a 234 CV, per oferir una experiència al volant més gratificant.

Toyota GR86, hereu de la competició

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els amants de la conducció esportiva més pura tenen una nova opció al seu abast, el Toyota GR86. Com la resta dels models de la gamma GR, es beneficia directament de la participació de la marca asiàtica en la competició de màxim nivell de la mà de Toyota Gazoo Racing.

El nou cupè relleva el ja mític GRT6, evolucionant en tots els sentits, però mantenint la clàssica configuració de motor frontal i propulsió posterior. El cor és un propulsor bòxer de quatre cilindres de 2,4 litres, però amb potència que ascendeix fins als 243 CV, un 17 per cent més que la versió anterior. D’aquesta manera, pot assolir els 226 km/h i accelerar de 0 a 100 km/h en 6,3 segons. Gràcies a haver incrementat el parell fins als 250 Nm, el resultat és una acceleració més suau i alhora poderosa.

Les dimensions globals s’atansen al seu predecessor, si bé redueix l’altura 10 mil·límetres i incrementa 5 mm la distància entre eixos. Els fars frontals presenten una disposició similar a la del GR Supra, mentre que la graella llueix un patró exclusiu. Aletes davanteres, grans motllures, grups òptics i reixeta li confereixen una aparença poderosa.

Conquereix les carreteres en color negre Shichiroyi, Roig Kyuzo i Blanc Gorobe i en una única versió que inclou una llarga llista d’elements. En aquest sentit, compta amb llantes d’aliatge 17” bitò, fars davanters amb tecnologia bi-led, pneumàtics 215/45 R17, climatitzador bizona o sistema d’entrada i arrancada sense clau.

A l’interior, sobresurt la pantalla central multimèdia de 8” compatible amb Apple CarPlay i Android Auto, pantalla TFT de tres modes de visualització, càmera de visió posterior o canvi manual de sis velocitats.

Opcionalment, es poden escollir, a més de la pintura, entre dos packs. Un, el Touring Pack, concebut per als clients que vulguin disfrutar d’una conducció més dinàmica en carretera, i el segon, Circuit Pack, que fa del GR86 l’instrument perfecte per rodar en circuit, proveït de pneumàtics Michelin Pilot Sport Cup2, kit de frens o discos flotants. Com la resta dels Toyota, el GR86 pot comptar amb fins a deu anys de garantia.

Multimèdia. La unitat central té més potència, la qual cosa dona lloc a una resposta més ràpida. Incorpora elements com la ràdio digital DAB, la integració amb smartphones o la funció eCall, molt útil en cas d’accident o emergència.

Seguretat. La carrosseria està preparada per absorbir impactes, amb una estructura deformable al frontal i components auxiliars reforçats. El GR86 disposa de set airbags, com els laterals davanters i de cortina, i un de genoll del conductor.

tracking