SEGRE

Range Rover Velar, sofisticat i tecnològic

Està disponible amb diversos motors, inclòs l'híbrid elèctric endollable, que se suma 
als dièsel i gasolina.

Range Rover Velar, sofisticat i tecnològic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tecnologia i refinament s’alien en el nou Range Rover Velar, pioner a aplicar la filosofia de disseny minimalista de Range Rover.

Això es fa patent a la nova graella, complementada amb el distintiu sostre flotant, para-xocs posterior i detalls foscos. Capítol a part mereixen els fars ultrafins led per píxels, que optimitzen la visibilitat.

El minimalisme es trasllada a l’interior presidit per la pantalla tàctil flotant d’11,4” amb vidre corbat, integrada a la consola per oferir un control immediat i intuïtiu. És el cor del sistema d’infoentreteniment Pivi Pro. A l’iniciar el viatge, apareix un plafó específic amb accés ràpid a funcions freqüents. A més, resulta encara més còmode pels controls addicionals a les barres laterals, que romanen sempre visibles.

D’altra banda, fins a un vuitanta per cent dels mòduls de control electrònic, com Pivi Pro, navegació, diagnòstic de bord o xassís i propulsió ja es poden actualitzar sense cables ni haver de visitar el concessionari.

Per a aquells amb més consciència mediambiental, la marca continua oferint una opció d’habitacle sense cuir, amb nous materials vegans i dissenys per als seients.

L’interior redueix a la mínima expressió el brugit de la carretera gràcies a la tecnologia de cancel·lació activa del soroll, que li garanteix que sigui la interlocutòria més silenciosa de la seua classe a la carretera.

L’híbrid elèctric endollable ofereix més prestacions i flexibilitat que mai, ja que augmenta la seua autonomia totalment elèctrica fins a seixanta-quatre quilòmetres.

Per la seua part, la gamma de motors dièsel i gasolina incorporen tecnologia mild-hybrid per assegurar un estalvi de combustible. La gamma de versions inclou el Velar S, Dynamic SE i Dynamic HSE.

Totterreny. S’accedeix a Terrain Response 2 a través de Pivi Pro, i permet al conductor configurar ajustaments per adaptar-se a l’entorn amb les maneres Eco, Comfort, Herba/Graveta/Neu, Fang/Solcs, Sorra, Dinàmic i Automàtic.

tracking