SEGRE

Seatt potencia la sostenibilitat dels models Ibiza i Arona

Els paquets d'equipament Marina Pack fan servir material reciclat en l'entapissat dels seients.

Seatt potencia la sostenibilitat dels models Ibiza i Arona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fruit de la col·laboració amb Seaqual Initiative i Autoneum, els Seat Ibiza i Arona es converteixen en vehicles encara més sostenibles. Ja utilitzaven materials reciclats a l’hora de construir-se, però ara van un pas més enllà gràcies a l’ús de materials marins reciclats com Seaqual®Yarn, que són presents en el guarnit de les portes i en la tapisseria dels seients.

Aquesta tecnologia tèxtil està inclosa en els paquets Marina Pack, que estaran disponibles per a l’acabat Style del Seat Ibiza i en els Style i X-Perience del Seat Arona.

Així mateix, els materials de Label Blue by Borgers®, a partir d’ara, s’utilitzaran tant a terra com a les estores de tots els nivells d’acabats que conformen les gammes dels dos models.

Sequal Initiative i Borgers® treballen amb organitzacions no governamentals, pescadors, autoritats i comunitats locals per ajudar a netejar els mars i oceans. Les escombraries que s’acumulen a les platges, a les superfícies i fons marins, així com als rius i estuaris, es recullen a través de programes de neteja.

L’Ibiza Marina Pack i l’Arona Marina Pack, que inclouen els materials reciclats Seaqual®Yarn i Label Blue by Borgers®, entraran en producció a partir d’aquest mes de juny.

D’altra banda, l’oferta de llantes del Seat Ibiza i el Seat Seat Arona també es renoven i afegeixen a la seua gamma les noves llantes de 43 cm (17) Sport Black, exclusives del Marina Pack.

tracking