SEGRE

Volkswagen Touareg, simbiosi de noves tecnologies i confort

Entre altres aspectes, millora la suspensió i renova el disseny frontal i posterior.

Volkswagen Touareg, simbiosi de noves tecnologies i confort

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Volkswagen actualitza la tercera generació del Touareg amb millores en suspensió, disseny o il·luminació. El nou SUV de luxe es reconeix amb un cop d’ull pel nou disseny frontal i posterior. A la part davantera exhibeix una remodelada graella, faldó davanter i fars matricials, proveïts de llum de carretera antienlluernant. Al darrere, incorpora una tira de tecnologia led per als grups òptics i un nou logo il·luminat en vermell, inèdit en un VW europeu.

Altres canvis afecten la suspensió. Ara equipa de sèrie un nou sensor que, si detecta una càrrega al sostre, permet que tant el sistema de control com el control electrònic d’estabilitat ESC intervinguin abans per augmentar l’estabilitat de la conducció. Al contrari, si no hi ha càrrega, el comportament és més esportiu.

Depenent de la versió, el Touareg 2023 adopta una suspensió pneumàtica amb tren de rodatge adaptatiu, correcció activa del balanceig i la direcció a les quatre rodes, cosa que es tradueix en més dinamisme.

A l’interior, l’equipament inclou l’Innovision Cockpit, compost pel Digital Cockpit i el sistema d’infoentreteniment d’alta gamma Discover Pro. Diverses funcions, com la navegació amb precisió de carril i les dades cartogràfiques HD d’alta resolució, s’han optimitzat, alhora que es millora el control per veu.

Aquest model conquerirà el mercat amb un total de cinc versions de propulsió. A més del motor de gasolina turboalimentat, es pot escollir entre un turbodièsel i dos híbrids endollables. Tots els motors d’alta eficiència estan associats de sèrie a una caixa de canvis automàtica de 8 velocitats i a la tracció total permanent 4Motion.

Es llançarà al mercat amb dos línies exclusives, Elegance i R-Line. Per sobre se situarà el límit de gamma, el Touareg R eHybrid desenvolupat per Volkswagen R.

tracking